Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

Alle priser på kurserne er med forbehold for lovændringer.

 

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 12 ledige pladser 06-06-2017
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 09-10-2017
Bagværk i restaurant og kantine 18 ledige pladser 13-11-2017
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn 18 ledige pladser 13-11-2017
Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 13-11-2017
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 11-09-2017
Det økologiske køkken 16 ledige pladser 15-05-2017
Drikkevarer i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 22-05-2017
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 17 ledige pladser 11-09-2017
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 11-09-2017
Kreative retter med korn og spirer 18 ledige pladser 11-09-2017
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 18 ledige pladser 13-11-2017
Nyt nordisk køkken 17 ledige pladser 29-05-2017
Se alle planlagte hold
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 17 ledige pladser 11-09-2017
Råvarekvalitet i fødevareproduktion 18 ledige pladser 11-09-2017
Råvarer i køkkenet 18 ledige pladser 11-09-2017
Smørrebrød - nu og i fremtiden 18 ledige pladser 26-09-2017
Supper og saucer i restaurant og kantine 17 ledige pladser 11-09-2017
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 11-09-2017
Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening 18 ledige pladser 22-05-2017
Vurdering af basale færdigheder Løbende opstart
Økologi og bæredygtighed i restauranten 18 ledige pladser 15-05-2017
Økologisk planlægning og produktion i cafeteria 18 ledige pladser 15-05-2017
Årstidernes råvarer i måltiderne 17 ledige pladser 11-09-2017

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok