Print  

Kokketalenter samles over det gode brød

Mette , Simon C & Kieran
Publiceret d. 03.04.2017

Efter 1. hovedforløb mødtes eleverne på kokkeuddannelsens talentforløb til samling. Omdrejningspunktet var processen omkring surdej og forskellige brødkrummer.

I anledning af 'brødsamlingen' havde vi inviteret Kieran Mc Laughlin, der udover at være tidligere elev på AARHUS TECH har tilbragt en del af sin lærertiden på Restaurant Relæ hos Christian F. Puglisi.

Puglisis brødteknikker var med til at skabe Kierans interesse og passion for brød udviklet på surdej. Disse teknikker formidlede Kieran videre til Talentgruppen, der med afsæt i samme opskrift, tre forskellige deje, bagte tre forskellige brød med tre forskellige brødkrummer. Resultatet kan ses på billederne nedenfor. Eleverne tog lidt surdej til side, så de er rustet til opgaven ved næste samling den 8. maj. Her er hjemmeopgaven at medbringe et videreudviklet brød efter deres egen smag.

Mette, Simon C og Kieran

Mette , Simon C & Kieran

 

Det færdige brød

3forskellig Brød Med Forskellig Krumme

Forskellige typer dej 

Dej

 

Talentforløb

Som elev på en erhvervsuddannelse på AARHUS TECH kan du følge din uddannelse på et særligt talentforløb. Et talentforløb starter på uddannelsens hovedforløb. Fælles for eleverne er, at de tager en række hovedforløbsfag på et højere niveau. Det giver en faglig styrke, et godt overblik og et blik for at udvikle nye, kreative løsninger. 

 

 

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok