Print  

Nytænkende smørrebrød fra fire uddannelser

Presset røget kartoffelkompot og tatar med letsyltede blommer. Det traditionelle danske smørrebrød, som man kender det, får et twist, når elever fra Skolen for trends og gastronomi åbner deres stand på dette års Food Festival.

På standen kan besøgende give deres smagsløg en oplevelse med fire forskellige nyfortolkninger af den klassiske danske ret lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Fire smørrebrød - fire uddannelser

Elever fra i alt fire forskellige uddannelser fra Skolen for trends og gastronomi er repræsenteret på standen. Hvert stykke smørrebrød, der serveres, har elementer fra hver uddannelse. 

Pop up - en overraskende restaurantoplevelse

Som noget helt nyt i år overrasker eleverne også sultne besøgende tilfældige steder på pladsen med en pop up-restaurant. I løbet af nul komma fem bliver borde, stole og hvide duge sat op, og en lækker menu bliver serveret, der giver de heldige får en spontan restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Den Uendelige Bro lever videre

Men det er ikke kun elever fra Skolen for trends og gastronomi, der bidrager på Food Festivallen fra AARHUS TECH. Skolepraktikelever fra Skolen for byggeri og metal har med genbrugsmaterialer fra Den Uendelige Bro bygget bar og bænke til standen. Derudover står de også for dekorationen af indgangspartierne, der i år har temaet "stald" og er pyntet som blandt andet hønsehus og svinestald. 

Praktisk info

Food Festival løber af stablen 2.- 4. september på Tangkrogen i Aarhus.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok