Mad about food

Dollerupvej 4, Aarhus C

Velkommen til AARHUS TECH!

Glæd dig til nogle spændende dage, hvor du arbejder med bearbejdning, tilberedning og servering af fødevarer! 

Der er mange måder, man kan arbejde med fødevarer på. Fx:

  • hvordan bruges og tilberedes råvarerne?
  • hvordan ser din mad mest indbydende ud, når den skal serveres eller sælges til kunden?

På introduktionskurset på mad about food møder du opgaver fra en verden, hvor kunden altid er i centrum og faglig dygtighed og flair for mad og gastronomi kan være med til at åbne døre - også internationalt.

Du kommer til at arbejde med mindre projekter, hvor indholdet bestemmes af, hvor mange dage, du skal være på "Mad about food". Herunder et eksempel på opbygning af dagene:

Dag 1: Vi parterer en kylling i lår, vinger og bryst. Hvis du er ekstra sej, kan du helt udbene kyllingen og marinere den, inden du bager pizzasnegle, en lækker vanilieis og cookies.

Dag 2: Vi laver champignonsauce, steger kartofler og bager brownie og sammen med isen fra i går laver vi en festmiddag uden sammenligning. Hvis vi mødes igen på 3. dag laver vi en foccaciadej, som hviler til i morgen.

Dag 3: Vi bager foccaciaen fra i går og laver en lækker æblekage.

NB! Vi udbyder ikke ernæringsassistent som EUX-introduktionskursus, hvorfor vi anbefaler at vælge mad about food.

Elev på en erhvervsskole

Du snuser til en fagretning på AARHUS TECH, og du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at gå på en erhvervsskole. Du får mulighed for at stille spørgsmål, og du får information om uddannelsernes opbygning og dine muligheder for at videreuddanne dig.

Påklædning

Praktisk tøj, der må blive snavset og sko med gummisåler.

Kantine

I kantinen kan du betale med enten Mobile Pay, SWIPP eller kreditkort. I automater kan du kun bruge kreditkort.

Sygdom eller andet fravær

Kontakt: Sidsel Plovmand Kerstens
spk@aarhustech.dk, M 6198 7392

Læs mere i introduktionshæfterne her:

2 dage

3 dage

 

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok