Print  

KURSER

Kursusguide

Smørrebrød - nu og i fremtiden

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
26. februar 2019 (Valgt) Kontakt skolen
24. september 2019 18 ledige pladser
Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 19. februar 2019
Startdato 26. februar 2019
Slutdato 28. februar 2019
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 372,00 kr.
Pris for ledige 2009,20 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2009,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Smørrebrød - nu og i fremtiden
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am09gas1
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:

Smørrebrød - nu og i fremtiden

Skolefagkode: 40839
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget eller med ønske om beskæftigelse med fremstilling og udvikling af moderne smørrebrød.retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af smørrebrød

Formål:
Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og ny fortolkning. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt med baggrund i praktiske øvelser med bl.a. smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning. Deltageren kan sammensætte et nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil og efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold:
Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og i en ny fortolkning. Deltageren kan arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt, der ikke følger de klassiske regler, med baggrund i praktiske øvelser med smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning af smørrebrød. Deltageren kan sammensætte et anderledes og nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok