Kursusguide
Smørrebrød - nu og i fremtiden
AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C | |
---|---|
26. februar 2019 (Valgt) | Kontakt skolen |
24. september 2019 | 18 ledige pladser |
Valgte hold | |
---|---|
Kursussted | AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C |
Tilmeldingsfrist | 19. februar 2019 |
Startdato | 26. februar 2019 |
Slutdato | 28. februar 2019 |
Varighed | 3,0 dage |
Deltagerpris | 372,00 kr. |
Pris for ledige |
2009,20 kr.
![]() |
Pris udenfor AMU-målgruppe |
2009,20 kr.
![]() |
Undervisningsform | Dagundervisning |
Undervisningstid | 08:15-15:39 |
Beskrivelse | Smørrebrød - nu og i fremtiden |
Kontaktperson | Kundeservice |
Telefonnr | 8937 3200 |
kundeservice@aarhustech.dk | |
Kviknummer | 75140119am09gas1 |
Minimum antal deltagere | 14 |
Maksimum antal deltagere | 18 |
Status | Kontakt skolen |
Fag til kurset: |
---|
Smørrebrød - nu og i fremtidenSkolefagkode: 40839Varighed: 3,0 dage Timer pr dag: 7,4 Deltagerpris: 372,00 kr. Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen) Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr. Målgruppe Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget eller med ønske om beskæftigelse med fremstilling og udvikling af moderne smørrebrød.retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af smørrebrød Formål: Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og ny fortolkning. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt med baggrund i praktiske øvelser med bl.a. smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning. Deltageren kan sammensætte et nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil og efterleve gældende hygiejneregler. Indhold: Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og i en ny fortolkning. Deltageren kan arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt, der ikke følger de klassiske regler, med baggrund i praktiske øvelser med smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning af smørrebrød. Deltageren kan sammensætte et anderledes og nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler. |