Print  

KURSER

Kursusguide

Bagværk i restaurant og kantine

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 25. februar 2019
Startdato 4. marts 2019
Slutdato 7. marts 2019
Varighed 4,0 dage
Deltagerpris 496,00 kr.
Pris for ledige 2605,60 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2605,60 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Bagværk i restaurant og kantine
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am10gas4
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
17 ledige pladser
Fag til kurset:

Bagværk i restaurant og kantine

Skolefagkode: 45497
Varighed: 4,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 496,00 kr.
Pris for ledige: 2605,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2605,60 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål:
Deltageren kan fremstille de i restaurant og kantine almindeligt forekommende brød og kagetyper med udgangspunkt i forskellige mel og korntyper samt anvendelse af forskellige hævemidler.

Indhold:
Deltageren kan fremstille de i restaurant og kantine almindeligt forekommende brød og kagetyper med udgangspunkt i forskellige mel og korntyper, samt anvendelse af forskellige hævemidler. Deltageren kan fremstille og anvende forskellige typer kager, samt forestå afpyntning og anretning. Endvidere kan deltageren efterleve de inden for arbejdsområdets gældende hygiejneregler

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok