Print  

KURSER

Kursusguide

Sushi - krav og kreativitet

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 25. marts 2019
Startdato 1. april 2019
Slutdato 3. april 2019
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 372,00 kr.
Pris for ledige 2009,20 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2009,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Sushi - krav og kreativitet
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am14gas1
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
17 ledige pladser
Fag til kurset:

Sushi - krav og kreativitet

Skolefagkode: 40852
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig imod alle, der tilvirker sushi såvel i restauranter som industrielt. Kurset er relevant både for faglærte og ufaglærte, der arbejder i køkkener på restauranter, hoteller, kantiner, kroer, kursuscentre, smørrebrødsforretninger, diner transportable mv.

Formål:
Deltageren kan med baggrund i sushiens kulturhistorie forstå og anvende de meget præcise tilberedningsmetoder og udskæringer, som sushifremstillingen kræver. Deltageren kan sammensætte sin egen version af en makirulle ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage.

Indhold:
Deltageren kan på baggrund af et indblik i sushiens kulturhistorie forstå og anvende de meget præcise tilberedningsmetoder og udskæringer, som en succesfuld sushifremstilling kræver. Deltageren kan redegøre for, at fisk, der skal anvendes til rå servering, skal have en høj grad af hygiejnisk kvalitet samt for lovgivningen om opbevaring og tilvirkning af fisk.Deltageren kan vurdere fiskens egnethed og kvalitet som fødevare på baggrund af kendskab til fangstmetode, opbevaring og symptomerne på sygdomme hos fisk. Deltageren kan sammensætte sin egen version af en makirulle eller anden form for sushi ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage. Deltageren kan anvende de mest elementære af sushidisciplinens anretningsmetoder og kender til de klassiske supper, salater og drikkevarer, man oftest nyder til et sushimåltid.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok