Print  

KURSER

Kursusguide

Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 9. september 2019
Startdato 16. september 2019
Slutdato 20. september 2019
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 620,00 kr.
Pris for ledige 3202,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3202,00 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am38gas2
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer

Skolefagkode: 44606
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 620,00 kr.
Pris for ledige: 3202,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3202,00 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan fremstille produktionskøkkenets fonder og grundsupper og anvende dem til fremstilling af de i cafeteria og kantine almindeligt forkommende supper og saucer. Deltageren kan fremstille supper og saucer med udgangspunkt i hel- og halvfabrikata. Deltageren kan fremstillle de mest anvendte kolde saucer og dressinger

Indhold:
Deltageren kan fremstille produktionskøkkenets fonder og grundsupper og anvende dem til fremstilling af de i cafeteria og kantine almindeligt forkommende supper og saucer. Deltageren kan fremstille supper og saucer med udgangspunkt i hel- og halvfabrikata. Deltageren kan fremstillle de mest anvendte kolde saucer og dressinger

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok