Print  

KURSER

Kursusguide

Frugt og grønt i det varme køkken

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 10. september 2019
Startdato 17. september 2019
Slutdato 19. september 2019
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 372,00 kr.
Pris for ledige 2009,20 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2009,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Frugt og grønt i det varme køkken
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am38gas3
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Frugt og grønt i det varme køkken

Skolefagkode: 45494
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål:
Deltageren kan planlægge og tilberede grønsagsretter og garniture af frugt og grønt i det varme køkken i restaurant og kantine. Endvidere kan deltageren kvalitetsvurdere frugt og grønt.

Indhold:
Deltageren kan planlægge og tilberede grønsagsretter og garniture af frugt og grønt i det varme køkken i restaurant og kantine.Endvidere kan deltageren kvalitetsvurdere frugt og grønt samt håndtere modningsprocessen og den videre opbevaring. Deltageren kan i den forbindelse efterleve gældende hygiejneregler.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok