Print  

KURSER

Kursusguide

Fisk og skaldyr i restaurant og kantine

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 9. september 2019
Startdato 16. september 2019
Slutdato 19. september 2019
Varighed 4,0 dage
Deltagerpris 496,00 kr.
Pris for ledige 2605,60 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2605,60 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Fisk og skaldyr i restaurant og kantine
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am38gas4
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Fisk og skaldyr i restaurant og kantine

Skolefagkode: 45495
Varighed: 4,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 496,00 kr.
Pris for ledige: 2605,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2605,60 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål:
Deltageren kan kvalitetsvurdere og arbejde med saltvands- og ferskvandsfisk samt skaldyr og bløddyr. Deltageren kan anvende fisk og skaldyr som inspiration ved fremstilling af hovedretter og ved fremstilling af retter til buffet.

Indhold:
Deltageren kan kvalitetsvurdere og arbejde med saltvands- og ferskvandsfisk samt skaldyr og bløddyr. Deltageren kan anvende fisk og skaldyr som inspiration ved fremstilling af hovedretter og ved fremstilling af retter til buffet og receptioner. Deltageren kan endvidere efterleve gældende hygiejneregler inden for arbejdsområdet.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok