Print  

KURSER

Kursusguide

Supper og saucer i restaurant og kantine

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 10. september 2019
Startdato 17. september 2019
Slutdato 19. september 2019
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 372,00 kr.
Pris for ledige 2009,20 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2009,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Supper og saucer i restaurant og kantine
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am38gas5
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Supper og saucer i restaurant og kantine

Skolefagkode: 45496
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål:
Deltageren kan fremstille restaurant og kantinekøkkenets grundsupper og bouilloner samt fremstille consommé, creme, puré og veloutesupper. Deltageren kan anvende grundsupper og bouilloner i forhold til fremstilling af saucer.

Indhold:
Deltageren kan fremstille restaurant og kantinekøkkenets grundsupper og bouilloner samt fremstille consommé, creme, puré og veloutesupper. Deltageren kan anvende grundsupper og bouilloner i forhold til fremstilling af saucer til forskellige kødtyper. Endvidere kan deltageren anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler inden for arbejdsområdet.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok