Print  

KURSER

Kursusguide

Sæson-gastronomi med optimering

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 248,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Sæson-gastronomi med optimering Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:

Sæson-gastronomi med optimering

Skolefagkode: 47564
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ikke-faglært og faglært personale beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål:
Deltageren kan opfylde gæsternes ønsker om gastronomi til rimelige priser ved brugen af økonomiske danske sæsonvarer. Deltageren kan ligeledes optimere udnyttelsen af råvarerne i planlægnings- og tilberedningsfasen. Deltageren kan desuden anvende overskud og biprodukter fra klargøring i tilberedningen. Deltageren er i stand til at optimere et produkts økonomi gennem portionering, anretning og præsentation.

Indhold:
Deltageren kan kombinere økonomiske danske sæsonvarer til velsmagende retter, som opfylder gæstegruppers ønske om gastronomi til rimelig pris. Deltageren kan minimere råvarespild ved kreativ menuplanlægning, som også integrerer anvendelse af overskud og biprodukter. Deltageren kan maksimere udnyttelsen af råvarer i tilberedningen. Deltageren kan optimere økonomien i en ret/menu ved korrekt portionering og æstetisk anretning og præsentation.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok