Print  

KURSER

Kursusguide

Årstidens grønt til retter med næring og smag

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 29. oktober 2019
Startdato 5. november 2019
Slutdato 6. november 2019
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 248,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Årstidens grønt til retter med næring og smag
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am45gas7
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Årstiden grønt til retter med næring og smag

Skolefagkode: 47730
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod faglærte og ikke-faglærte medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lign.

Formål:
Deltageren kan kreativt fremstille velsmagende og æstetiske madretter af årstidens udvalgte grøntsager og frugter. Deltageren kan klargøre og tilberede grøntsager og frugter så næringsstofferne bedst muligt bevares samt næringsberegne de fremstillede madretter.

Indhold:
Deltageren kan kvalitetsvurdere og udvælge de bedste af sæsonens grøntsager og frugter til kreativt at fremstille velsmagende og æstetiske madretter. Deltageren kan klargøre og tilberede grøntsager og frugter så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan kategorisere gode næringsmæssige kilder til velsmagende madretter med grøntsager og frugter samt næringsberegne de fremstillede retter.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok