Print  

KURSER

Kursusguide

Prisberegning for gastronomer

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 12. november 2019
Startdato 19. november 2019
Slutdato 20. november 2019
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 248,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Prisberegning for gastronomer Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 75140119am47gas1
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Prisberegning for gastronomer

Skolefagkode: 47728
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan beregne retter og menuers kost- og udsalgspriser. Deltageren kan i sine prisberegninger tillægge passende dækningsbidrag på baggrund af aktuel virksomhedstype. Deltageren kan beregne hurtige prisoverslag ud fra viden om kostpriser og kan formidle priser til gæster på en måde, der understøtter et godt værtsskab.

Indhold:
Deltageren kan beregne madretters kostpris, herunder også den maksimale kostpris ved en i forvejen fastsat udsalgspris. Deltageren kan beregne madretters udsalgspris med passende dækningsgrad for virksomheden ud fra kendskab til begreberne brutto- og netto-salgspris samt dækningsbidrag. Deltageren kan skønsmæssigt prissætte en madret ud fra viden om komponenternes omtrentlige kostpris. Deltageren kan tilpasse madretters priser ved justering af råvarernes mængde og art. Deltageren kan kommunikere beregnede priser tydeligt til gæsten, så gæsten oplever oprigtigt værtsskab og ¿god værdi for pengene¿.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok