Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

 

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 19 ledige pladser 12-05-2020
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 11-05-2020
Se alle planlagte hold
Bæredygtig madfremstilling 18 ledige pladser 05-10-2020
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 08-09-2020
Fremstilling af supper og saucer - trin 1 18 ledige pladser 20-04-2020
Fremstilling af supper og saucer - trin 2 18 ledige pladser 17-08-2020
Fødevarehygiejne og egenkontrol 17 ledige pladser 15-06-2020
Gastronomen som vært 18 ledige pladser 04-08-2020
Grill - åben ild i restauranten 18 ledige pladser 22-06-2020
Grundtilberedning 18 ledige pladser 13-05-2020
Information og deklaration for mad og retter 18 ledige pladser 11-05-2020
Kalkulation i køkkenet - trin 1 18 ledige pladser 13-05-2020
Kalkulation i køkkenet - trin 2 18 ledige pladser 18-08-2020
Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter 18 ledige pladser 02-11-2020
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 18 ledige pladser 14-09-2020
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 11-08-2020
Planlægning af menu 18 ledige pladser 26-10-2020
Smørrebrødskøkken - trin 1 18 ledige pladser 08-06-2020
Smørrebrødskøkken - trin 2 18 ledige pladser 07-09-2020
Spakøkken 18 ledige pladser 29-07-2020
Sushi - krav og kreativitet 18 ledige pladser 26-10-2020
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer 18 ledige pladser 24-08-2020
Økologi og bæredygtighed i restauranten 18 ledige pladser 05-10-2020

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok