Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

Alle priser på kurserne er med forbehold for lovændringer.

 

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 1 ledige pladser 27-08-2019
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 0 ledige pladser 07-10-2019
Bæredygtig madfremstilling 20 ledige pladser 17-09-2019
Se alle planlagte hold
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 18 ledige pladser 20-11-2019
Se alle planlagte hold
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 16-09-2019
Det kreative kolde køkken 14 ledige pladser 16-09-2019
Energiopbyggende konferenceforplejning 18 ledige pladser 04-11-2019
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 16-09-2019
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 17-09-2019
Kreative retter med korn og spirer 17 ledige pladser 17-09-2019
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2019
Prisberegning for gastronomer 17 ledige pladser 19-11-2019
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 16-09-2019
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2019
Smørrebrød - nu og i fremtiden 12 ledige pladser 22-10-2019
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2019
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 17-09-2019
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 16-09-2019
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2019

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok