Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 8 ledige pladser 29-05-2018
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 08-10-2018
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 15 ledige pladser 06-11-2018
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 11-09-2018
Det kreative kolde køkken 17 ledige pladser 10-09-2018
Drikkevarer i cafeteria og kantine 17 ledige pladser 23-05-2018
Energiopbyggende konferenceforplejning 18 ledige pladser 06-11-2018
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 10-09-2018
Insekter - andre proteiner på menukortet 18 ledige pladser 15-05-2018
Kreative retter med korn og spirer 18 ledige pladser 11-09-2018
Nyt nordisk køkken 17 ledige pladser 29-05-2018
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2018
Nøglemedarbejder indenfor bæredygtighed 16 ledige pladser 11-09-2018
Prisberegning for gastronomer 18 ledige pladser 20-11-2018
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 10-09-2018
Rengøringsmidler og materialekendskab 10 ledige pladser 17-09-2018
Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling 17 ledige pladser 29-05-2018
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2018
Smørrebrød - nu og i fremtiden 18 ledige pladser 11-09-2018
Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 18 ledige pladser 06-11-2018
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2018
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 11-09-2018
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2018

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok