Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

Alle priser på kurserne er med forbehold for lovændringer.

 

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 7 ledige pladser 20-02-2018
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 09-04-2018
Se alle planlagte hold
Bagværk i restaurant og kantine 18 ledige pladser 05-03-2018
Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 16 ledige pladser 05-03-2018
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 18 ledige pladser 06-11-2018
Danske egnsretter på menuer 18 ledige pladser 23-04-2018
Danske tapas 17 ledige pladser 27-02-2018
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 11-09-2018
Det klimavenlige køkken 16 ledige pladser 06-02-2018
Det kreative kolde køkken 17 ledige pladser 10-09-2018
Drikkevarer i cafeteria og kantine 17 ledige pladser 23-05-2018
Energiopbyggende konferenceforplejning 18 ledige pladser 06-11-2018
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 10-09-2018
Fødevarehygiejne og egenkontrol 16 ledige pladser 10-04-2018
Gastronomen som vært 16 ledige pladser 30-01-2018
Innovativ gastronomi i hotel og restauration 18 ledige pladser 05-03-2018
Insekter - andre proteiner på menukortet 18 ledige pladser 15-05-2018
Kreative retter med korn og spirer 18 ledige pladser 11-09-2018
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 18 ledige pladser 06-03-2018
Local Farming & Local Cooking 18 ledige pladser 13-03-2018
Menu engineering til spisestedets menukort 18 ledige pladser 29-01-2018
Molekylær gastronomi 17 ledige pladser 20-02-2018
Nyt nordisk køkken 18 ledige pladser 29-05-2018
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2018
Overskudsproduktion i restaurant og kantine 18 ledige pladser 06-02-2018
Prisberegning for gastronomer 18 ledige pladser 20-11-2018
Produktion af convenience food 18 ledige pladser 23-04-2018
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 10-09-2018
Rengøringsmidler og materialekendskab 16 ledige pladser 17-09-2018
Se alle planlagte hold
Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling 18 ledige pladser 29-05-2018
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2018
Salat og salatbar 18 ledige pladser 28-02-2018
Sandwich og caféretter 18 ledige pladser 27-02-2018
Smoothies og små måltider To Go 18 ledige pladser 27-02-2018
Smørrebrød - nu og i fremtiden 10 ledige pladser 27-02-2018
Se alle planlagte hold
Spakøkken 18 ledige pladser 05-04-2018
Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 18 ledige pladser 06-11-2018
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2018
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Sushi - krav og kreativitet 18 ledige pladser 04-04-2018
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 11-09-2018
Søde sager i restaurant og kantine 18 ledige pladser 05-03-2018
Økologi og bæredygtighed i restauranten 18 ledige pladser 06-02-2018
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2018

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok