Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 14 ledige pladser 04-12-2018
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 29-04-2019
Se alle planlagte hold
Anretning af mad i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 21-01-2019
Bagværk i restaurant og kantine 18 ledige pladser 04-03-2019
Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 04-03-2019
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 8 ledige pladser 06-11-2018
Se alle planlagte hold
Danske egnsretter på menuer 18 ledige pladser 24-04-2019
Danske tapas 17 ledige pladser 26-02-2019
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 16-09-2019
Det klimavenlige køkken 17 ledige pladser 05-02-2019
Det kreative kolde køkken 18 ledige pladser 16-09-2019
Drikkevarer i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 21-05-2019
Energiopbyggende konferenceforplejning 16 ledige pladser 06-11-2018
Se alle planlagte hold
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 16-09-2019
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 17-09-2019
Fødevarehygiejne og egenkontrol 18 ledige pladser 18-02-2019
Gastronomen som vært 18 ledige pladser 29-01-2019
Gastronomi uden fødevareallergi 18 ledige pladser 16-01-2019
Grill - åben ild i restauranten 18 ledige pladser 13-05-2019
Grundtilberedning i restaurant og kantine 18 ledige pladser 21-01-2019
Innovativ gastronomi i hotel og restauration 18 ledige pladser 05-03-2019
Insekter - andre proteiner på menukortet 18 ledige pladser 13-05-2019
Kreative retter med korn og spirer 17 ledige pladser 17-09-2019
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 18 ledige pladser 05-03-2019
Local Farming & Local Cooking 18 ledige pladser 12-03-2019
Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 18 ledige pladser 21-01-2019
Mad til børn på restaurant og café 18 ledige pladser 08-01-2019
Menu engineering til spisestedets menukort 18 ledige pladser 28-01-2019
Menusammensætning 18 ledige pladser 21-01-2019
Molekylær gastronomi 18 ledige pladser 19-02-2019
Nyt nordisk køkken 18 ledige pladser 20-05-2019
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2018
Se alle planlagte hold
Nøglemedarbejder indenfor bæredygtighed 16 ledige pladser 18-02-2019
Overskudsproduktion i restaurant og kantine 17 ledige pladser 05-02-2019
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 18 ledige pladser 15-01-2019
Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling 7 ledige pladser 08-11-2018
Prisberegning for gastronomer 18 ledige pladser 20-11-2018
Se alle planlagte hold
Produktion af convenience food 18 ledige pladser 24-04-2019
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 16-09-2019
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr 18 ledige pladser 22-01-2019
Rengøringsmidler og materialekendskab 16 ledige pladser 15-01-2019
Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling 18 ledige pladser 05-02-2019
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2018
Se alle planlagte hold
Salat og salatbar 18 ledige pladser 13-08-2019
Sammensætning af menu i restaurant og kantine 18 ledige pladser 22-01-2019
Sandwich og caféretter 18 ledige pladser 26-02-2019
Smoothies og små måltider To Go 18 ledige pladser 26-02-2019
Smørrebrød - nu og i fremtiden 18 ledige pladser 26-02-2019
Se alle planlagte hold
Spakøkken 18 ledige pladser 01-04-2019
Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 18 ledige pladser 06-11-2018
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2018
Se alle planlagte hold
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 17-09-2019
Sushi - krav og kreativitet 18 ledige pladser 01-04-2019
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 16-09-2019
Søde sager i restaurant og kantine 18 ledige pladser 04-03-2019
Økologi og bæredygtighed i restauranten 17 ledige pladser 05-02-2019
Årstidens buffet - til alle anledninger 18 ledige pladser 13-08-2019
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2018
Se alle planlagte hold

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok