Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 15 ledige pladser 28-08-2018
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 01-10-2018
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 14 ledige pladser 06-11-2018
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 11-09-2018
Det kreative kolde køkken 17 ledige pladser 10-09-2018
Energiopbyggende konferenceforplejning 18 ledige pladser 06-11-2018
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 10-09-2018
GVU Kok 0 ledige pladser 06-08-2018
Kreative retter med korn og spirer 18 ledige pladser 11-09-2018
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2018
Nøglemedarbejder indenfor bæredygtighed 0 ledige pladser 11-09-2018
Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling 20 ledige pladser 08-11-2018
Prisberegning for gastronomer 18 ledige pladser 20-11-2018
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 10-09-2018
Rengøringsmidler og materialekendskab 10 ledige pladser 17-09-2018
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2018
Smørrebrød - nu og i fremtiden 17 ledige pladser 11-09-2018
Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 18 ledige pladser 06-11-2018
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2018
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 10-09-2018
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 11-09-2018
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2018

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok