Print  

KURSER

Inspiration i køkkenet

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter 18 ledige pladser 20-11-2019
Se alle planlagte hold
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 16-09-2019
Det kreative kolde køkken 14 ledige pladser 16-09-2019
Energiopbyggende konferenceforplejning 18 ledige pladser 04-11-2019
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 18 ledige pladser 16-09-2019
Frugt og grønt i det varme køkken 18 ledige pladser 17-09-2019
Kreative retter med korn og spirer 17 ledige pladser 17-09-2019
Næringsrige retter med fuldkorn 18 ledige pladser 05-11-2019
Prisberegning for gastronomer 17 ledige pladser 19-11-2019
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 18 ledige pladser 16-09-2019
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 18 ledige pladser 05-11-2019
Smørrebrød - nu og i fremtiden 12 ledige pladser 22-10-2019
Sundere valg på menukortet 18 ledige pladser 05-11-2019
Supper og saucer i restaurant og kantine 18 ledige pladser 17-09-2019
Sæson-gastronomi med optimering 18 ledige pladser 16-09-2019
Årstidens grønt til retter med næring og smag 18 ledige pladser 05-11-2019

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok