Print  

KURSER

Kursusguide

Rengøring af fødevarevirksomhed

 

Vi samarbejder med nedenstående:

 

 

For mere information kontakt
Kundeservice
89373200
kundeservice@aarhustech.dk
Fag til kurset:

Rengøring af fødevarevirksomhed

Skolefagkode: 47205
Varighed: 2,0 dage

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod rengøringsassistenter.

Formål:
Deltageren kan udføre rengøringsopgaver på fødevarevirksomheder på en hygiejnisk, sikkerheds-mæssig, og miljømæssig måde.

Indhold:
Deltageren kan udføre rengøringsopgaver på fødevarevirksomheder på en hygiejnisk, sikkerhedsmæssig, og miljømæssig måde.Deltageren kan anvende egnede rengørings - og desinfektionsmidler, redskaber og maskiner, og udføre rengøringsarbejdet ud fra gældende krav i fødevarelovgivningen. Deltageren kan udføre visuel kontrol og medvirke til hygiejniske justeringer af rengørings-funktioner i en fødevarevirksomhed.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok