Print  

KURSER

Kursusguide

Transport af mælk og mejeriprodukter

 

 

 

For mere information kontakt
Fag til kurset:

Transport af mælk og mejeriprodukter

Skolefagkode: 40715
Varighed: 3,0 dage

Målgruppe
Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere og selvstændige vognmænd.

Formål:
Deltageren kan udføre transportopgaver forbundet med indvejning og distribution af mælk, således at principperne i HACCP, ISO og egenkontrol efterleves. Arbejdet omfatter kørsel, logistikstyring, kontrol med kølekæden, personlig hygiejne samt håndtering af forsendelses- og returemballage.

Indhold:
Deltageren kan, på baggrund af kendskab til mælkens mikrobiologiske sammensætning, målemetoder og værdier, produkttyper og produktionsforhold i mejeribruget og transporternes sociale- og økonomiske kontekst, udføre transportopgaver forbundet med indvejning og distribution af mælk, således at principperne i HACCP, ISO og egenkontrol efterleves. Arbejdet omfatter kørsel, logistikstyring, kontrol med kølekæden, personlig hygiejne samt håndtering af forsendelses- og returemballage. I arbejdet indgår kommunikation med kunder samt sikkerhedsmæssige forhold, der imødekommer principperne for et hensigtsmæssigt fysisk og psykisk arbejdsmiljø for chauffører.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok