Print  

KURSER

Kursusguide

Smoothies og små måltider To Go
For mere information kontakt
Fag til kurset:

Smoothies og små måltider To Go

Skolefagkode: 48148
Varighed: 2,0 dage

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan udvikle og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer. Planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de fremstillede produkter, og informere kunderne om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen.

Indhold:
Deltageren kan anvende viden om frugt, grøntsager og cerealier til:1) at udvikle, planlægge og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer. 2) at udvikle, planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider.3) at udarbejde liste over anvendte ingredienser for de fremstillede produkter. 4) at informere kunder om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen eller som næring - fx til mødedeltageren eller sportsudøveren.Deltageren kan udvælge egnet emballage til de enkelte To Go produkter.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok