Print  

KURSER

Kursusguide

Smørrebrød - nu og i fremtiden
For mere information kontakt
Fag til kurset:

Smørrebrød - nu og i fremtiden

Skolefagkode: 40839
Varighed: 3,0 dage

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget eller med ønske om beskæftigelse med fremstilling og udvikling af moderne smørrebrød.retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af smørrebrød

Formål:
Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og ny fortolkning. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt med baggrund i praktiske øvelser med bl.a. smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning. Deltageren kan sammensætte et nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil og efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold:
Deltageren kan forstå smørrebrødets betydning for dansk madkultur og den store interesse for smørrebrød, der genoplives både i en klassisk og i en ny fortolkning. Deltageren kan arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. Deltageren kan fremstille nye pålægstyper, garniture og pynt, der ikke følger de klassiske regler, med baggrund i praktiske øvelser med smushi, trendy smørrebrød, ny opstilling og anretning af smørrebrød. Deltageren kan sammensætte et anderledes og nyskabende smørrebrødskort ud fra virksomhedens sortiment og stil. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok