Print  

KURSER

Kursusoversigt

Næringsrige retter med fuldkorn

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 248,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Næringsrige retter med fuldkorn
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:

Næringsrige retter med fuldkorn

Skolefagkode: 48031
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreative at udvikle nye retter. Deltagere kan anvende enkle principper til at omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår.

Indhold:
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreativt at udvikle nye retter med fuldkorn, til tilberedning af retter med fuldkorn ud fra råvarerenes madtekniske egenskaber og til at øge næringsværdien i kolde og varme retter og stadig bevare rettens sensoriske kvaliteter ved tilberedningen. Deltagere kan omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår, ved anvendelse af enkle principper.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok