Print  

Kreativ og teknisk konkurrence i gastronomiens tegn

Publiceret d. 11.04.2018 / Erhvervsuddannelser, AARHUS TECH

Der var tændt op under blussene, da det årlige Aarhus mesterskab for kokkeelever blev afholdt på AARHUS TECH i mandags.

Konkurrencen bestod af to opgaver. Den ene opgave havde fokus på det tekniske, hvor eleverne skulle bevise at de mestrer svære tilberedningsmetoder. Til den anden opgave fik eleverne udleveret en råvarekurv og svinekoteletter, og skulle vise hvad man kunne få af disse få råvarer gennem kreativitet. Deltagerne i konkurrencen udviste stor koncentration og et højt fagligt niveau i begge konkurrencer.

Retterne blev bedømt af tre dommere, som i deres bedømmelse lagde vægt på kreativitet, teknik, helhedsindtryk, hygiejne og ikke mindst, hvor gode eleverne var til at udnytte deres råvarer.

Til præmieoverrækkelsen fik de fremmødte familiemedlemmer og venner et glas blommevin, mens dommerne præsenterede 1., 2. og 3. pladsen.

Kokke

1. pladsen gik til (nr. 2 fra venstre) Mette Libach Justesen fra Kähler Villa Dining

2. pladsen gik til (nr. 4 fra venstre) Pernille Egeriis Hansen fra Comwell Aarhus

3. pladsen og hygiejne prisen gik til (nr. 3 fra venstre) Morten Eriksen fra Restaurant Domestic

Fighterprisen gik til Anne Nicoline Aslak Nielsen. Hun fik prisen for at stille op sammen med kokkeeleverne. Hun er gourmetslagter-elev med speciale i delikatesse.

De dygtige elever kan nu vende tilbage til deres elevplads med fornyet engagement og gastronomisk inspiration, og ikke mindst en masse ros fra dommertrioen.

 

 

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok